Kerjaya sbg perunding kewangan

Kerjaya Sebagai Agen Perunding Kewangan – Selesai hutang lapuk /FULLSETTLEMENT pelanggan
.
.
Di sini saya kongsikan kisah dan pengalaman saya sebagai seorang agen perunding kewangan yang berjaya selesaikan masalah yang dihadapi oleh pelanggan. 
.
.
Kita semua mempunyai keperluan kewangan yang berbeza pada masa tertentu dalam kehidupan kita. Ada kalanya kita memerlukan wang tunai untuk keperluan ketika terdesak dan pada masa yang sama kita mungkin ingin melangsaikan hutang / hutang lapuk (blacklist). Dengan cara ini, pelanggan boleh membuat pembiayaan yang baru setelah hutang / hutang lapuk (blacklist) diselesaikan. Di Malaysia, hampir semua bank membenarkan penyelesaian awal pinjaman “fullsettlement” yang membolehkan pelanggan menyelesaikan hutang sebelum habis pinjaman.
.
.
Jika anda pernah mendengar istilah kredit seperti SAA atau CTOS, anda perlu tahu bahawa bank akan memutuskan sama ada untuk menawarkan pinjaman berdasarkan skor kredit anda yang diperoleh daripada pinjaman sedia ada anda, nisbah khidmat hutang, rekod pembayaran bulanan dan penunjuk lain yang berkaitan dengan pembiayaan.
.
.
*** (GAMBAR) Susunan bayaran hutang lapuk utk bank & institusi kewangan bagi setiap pelanggan yang mempunyai kelayakan pinjaman & mempunyai hutang yang tidak melebihi kelayakan bank berdasarkan gaji bulanan.
*** Tiada sebarang wang upfront atau wang pendahuluan untuk memohon melalui kami.
*** PINJAMAN DARIPADA BANK!. BUKAN KOPERASI/YAYASAN MAHUPUN PINJAMAN BERLESEN
.
.
Kepada yang mempunyai masalah BLACKLIST / CTOS / SAA boleh cuba mohon.
.
.
Nak tahu cara untuk selesaikan nya?
= PM kami untuk keterangan lanjut!
= Website : http://bit.ly/SmartforSolutions
.
#Jangan PERGI meninggalkan BLACKLIST
#Jangan BEBANI orang TERSAYANG!!!
.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi ?

www.wasap.my/60104048680/LOAN

Office hour Monday- Friday 9am to 6pm

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>